24 Ιουνίου 2008

Τα κάνανε...πλακάκια


Πριν λίγο καιρό αγόρασα ενα σπίτι. 'Ηρθε η στιγμή να διαλέξω πλακάκια και έτσι πήγα στο κατάστημα με το οποίο συεργαζόταν ο κατασκευαστής. Επέλεξα και μου έδωσαν την τιμή των 34ευρώ/τ.μ. Επειδή κάτι δεν μου έκατσε καλά έστειλα έναν φίλο μου να πάρει προσφορά για τα ίδια πλακάκια. Εκπληκτος διαπίστωσα οτι εγγράφως του έδωσαν προσφορά για 23ευρώ/τ.μ. Δεν σταμάτησα εκεί, έστειλα κι αλλον φίλο στον οποίο έδωσαν προσφορά για 19 ευρώ. Το καλύτερο? Μετά από λίγες ημέρες έμαθα για πόσο εισάγει ο συγκεκριμένος έμπορος αυτό το πλακάκι, πόσο? 7ευρώ. Οταν του ζήτησα τον λόγο μου απάντησε: "Ελεύθερη αγορά έχουμε οτι θέλω κάνω".


Μ.Τ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα έξτρα θα τα μοιραζόταν με τον κατασκευαστή.
Πολύ απλά

Ανώνυμος είπε...

TO ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά τόσο θύματα είστε; Δηλαδή τι περίμενες να μην παίρνει μίζα ο κατασκευαστής; Εδώ όταν σου λένε πήγαινε σε αυτόν που συνεργάζομαι θα σου κάνει καλή τιμή(ακόμα και γιατρός που σε στέλνει σε μικροβιολογο, σε ρωτάνε ποιος σε έστειλε μην κάνουν λάθος)κατά 100% θα πάρει μίζα. Να είσαι σίγουρος πως αν το ψάξεις καλά θα το βρείς και πιο φθηνά και ζόριζέ τους λίγο όλοι τους αυτή την εποχή είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα γιατί δεν γράφετε????

spyros1000 είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ,ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ..
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΓΙΆΥΤΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ....

Citypress-gr.admin είπε...

καλη αρχη www.citypress-gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί καταναλωτές-Θυματα,αν και εμεις απο τα blogs δεν γραφουμε συγκεκριμενα με ονοματα,δεν γινεται τίποτα,να το αφησουμε καλυτερα.ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ στα ισα...επιβάλεται.